0882 299 580
                  

Методи на плащане

С цел постигане на максимално удобство и гъвкавост предлагаме няколко стандартни възможности за заплащане на стоките:

1. С наложен платеж при доставка от куриер (в брой)

2. Онлайн като използвате услугите за електронно разплащане на unicreditbulbank. Gplay.bg e свързан със системата на unicreditbulbank и при избор на начин на плащане с Дебитна/Кредитна карта (MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY) нашата система ще ви отведе към формата за плащане през unicreditbulbank. Транзакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ).

  • Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode. 
  • Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за трансакции в Интернет. 
  • Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.

За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode.  В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола.

Данни, които клиента трябва да попълни за плащане с карта:

  • Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя)
  • Данни за автентикация 

Условия за плащане с карта

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

-Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка

-Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)

-В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.”

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки